Шандра впізнав газові директиви "Нафтогазу" 2009 року

Поділитися
Екс-міністр з надзвичайних ситуацій і захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Володимир Шандра підтвердив інформацію про те, що учасникам засідання Кабінету Міністрів під час підписання газових угод було роздано проект директив НАК "Нафтогаз України".

В.Шандра повідомив, що у нього виникли питання до цих документів, однак на засіданні були відсутні профільні міністри, оскільки вони були у складі делегації міністрів на переговорах при укладанні газових контрактів у Москві.

Прокурор попросив суддю Родіона Кірєєва показати В.Шандрі оригінал директив, даних НАКу у 2009 році, і екс-міністр підтвердив, що це саме той документ, який було роздано на засіданні уряду.

«Напевно, це цей документ, деталей я не пам'ятаю, але на вигляд це він», - екс-міністр.

При цьому В.Шандра, відповідаючи на запитання захисника колишнього прем'єр-міністра, лідера партії ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко Юрія Сухова, зазначив, що не пам'ятає, чи був у розданих матеріалах проект розпорядження про затвердження директив.

Як повідомлялося, суд у справі Ю.Тимошенко допитує свідків з 26 липня.


1 серпня був допитаний екс-міністр транспорту і зв'язку Йосип Вінський, а також екс-міністр оборони Юрій Єхануров.

27 липня Печерський райсуд Києва допитав у «газовій» справі Юлії Тимошенко екс-міністра промислової політики Володимира Новицького, а також, у цей день суд допитав колишнього міністра палива та енергетики Юрія Продана у цій кримінальній справі.

26 липня був допитаний директор юридичного департаменту НАК «Нафтогаз України» Валерій Винокуров.

13 квітня Генпрокуратура пред'явила звинувачення Ю.Тимошенко у перевищенні посадових повноважень при складанні «газових» контрактів у 2009 році

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі