Фанати «Динамо» і «Карпат» помстилися за Бандеру і Шухевича

Поділитися
© technoholik.com
Охоронець стадіону «Динамо», який спробував зірвати банери з Бандерою і Шухевичем, був побитий фанатами під час матчу «Динамо» - «Карпати» у п'ятому турі Прем'єр-ліги.

Побачивши, що в секторі «Карпат» було розтягнуто банери із зображенням Степана Бандери та Романа Шухевича, охоронець стадіону «Динамо» прийняв самовільне рішення зірвати ці банери. Після цього з сектору «Карпат» вискочили п'ятеро вболівальників львівського клубу, а на підмогу їм поспішили з три десятка фанатів «Динамо».

У результаті охоронець стадіону «Динамо», який вирішив зірвати банери, був побитий, і його відвезли до лікарні швидкої "Бориса".

Київське «Динамо» у п'ятому турі Чемпіонату України 7 серпня обіграло львівські «Карпати» з рахунком 2:0. По голу в кожному таймі забили Андрій Шевченко та Огнен Вукоєвич.

Нагадаємо, 2 серпня Вищий адміністративний суд України залишив чинним рішення Донецького окружного адміністративного суду від 2 квітня 2010 року та ухвалу рішення Донецького апеляційного адміністративного суду від 23 червня 2010 року, якими визнано незаконним указ президента України Віктора Ющенка від 20 січня 2010 року про присвоєння Степану Бандері звання Героя України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі