Apple домоглася заборони на продаж планшета Samsung у Євросоюзі

Поділитися
Apple Inc перемогла в ході патентної війни з Samsung Electronics, переконавши німецький суд заборонити корейській компанії продавати свій планшет в Євросоюзі. Заборона не стосується території Нідерландів.

Тижнем раніше Samsung був вимушений відкласти початок продажів планшетного ПК в Австралії через аналогічні позови.

Apple подала багато позовів у США та інших країнах, заявляючи, що Galaxy копіює технології, які використовуються в iPhone і iPad. Samsung направив до судів зустрічні позови.
Samsung з квітня веде боротьбу з Apple за патенти на технології, що використовуються в смартфонах і планшетних комп'ютерах. Планшети Galaxy вважаються одним з головних конкурентів мобільних пристроїв Apple.
Корейська компанія заявила, що оскаржить рішення суду. «Воно було введене без будь-якого слухання або надання свідчень з боку Samsung», - йдеться в заяві азіатського технологічного гіганта.
Samsung - найбільший у світі виробник чіпів пам'яті і телевізорів, а також другий у світі виробник мобільних телефонів.
Apple поки залишається лідером на ринку планшетних комп'ютерів, оскільки продала 14 млн iPad за перше півріччя. Аналітики прогнозували, що продажі Galaxy Tab за весь 2011 рік складуть близько 7,5 млн одиниць.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі