Москаль: Злочинність в Україні при нинішній владі продовжує зростати

Поділитися
© nashikurorty.ru
Кримінальна ситуація в країні за нинішньої влади продовжує погіршуватися, стверджує перший заступник голови Комітету ВР з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Геннадій Москаль.

«Як свідчить статистика, кількість осіб в Україні, які потерпають від злочинів, за останні шість місяців продовжує різко зростати. Так, порівняно з першим півріччям минулого року кількість депутатів усіх рівнів, які потерпіли від злочинів, збільшилася на 66,7%, працівників ЗМІ – на 134,6%, іноземців – на 82,9%, працівників фінансово-кредитної сфери (за рахунок перманентних пограбувань банків) – на 280,3%, лікарів – на 48,4%, пенсіонерів – на 47%», - повідомив Г.Москаль.

Він також підкреслив, що вкрай тривожна ситуація склалася у сфері злочинності з використанням вогнепальної зброї та вибухових речовин – таких злочинів у цілому збільшилося на 21,1%. У тому числі умисних вбивств – на 28,2%, а умисних тяжких тілесних ушкоджень – на 26,7%. Від рук злочинців за шість місяців цього року загинуло 2 706 осіб.

За даними DT.UA, в минулому році на 30% збільшилося кількість злочинів загальнокримінальної спрямованості. Вулична злочинність зросла на 13%. На третину збільшилася кількість злочинів, скоєних раніше судимими, на 16% - скоєних групою осіб, на 13% - неповнолітніми.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі