Захист просить викликати для Тимошенко лікаря

Поділитися
Захист екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко заявляє про погіршення стану її здоров'я та просить Печерський районний суд Києва допустити до неї в СІЗО лікаря, якому довіряє підсудна.

Про це на засіданні Печерського райсуду Києва заявив адвокат Юрій Сухов.

Він зазначив, що у Ю. Тимошенко виявлені «тривожні» симптоми, схожі на симптоми відомих хвороб. Адвокат додав, що причини виникнення цих симптомів не відомі, в зв'язку з чим, захист просить суд допустити до Ю. Тимошенко в СІЗО лікаря, якому вона довіряє, для проведення обстеження та забору аналізів та з'ясувати причин появи цих симптомів.

У свою чергу суддя, який головує, Родіон Кірєєв у відповідь зазначив, що цю заяву розглянуть у встановленому законом порядку.

Ю. Тимошенко заявила, що «це не суд, а розправа». За її словами, якщо протягом двох днів суд не надасть дозволи на допуск лікаря, то такий суддя свідомо порушує присягу.

Нагадаємо: 5 серпня суддя Р. Кірєєв змінив Ю. Тимошенко запобіжний захід з підписки про невиїзд на арешт за клопотанням держобвинувачення. Прокурори заявили дане клопотання після допиту як свідка прем'єр-міністра Миколи Азарова.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі