Ліна Костенко: Лук’янівську в’язницю розберуть на сувеніри, як Берлінський мур

Поділитися
© Ганни Дубинської
Відома українська поетеса та письменниця Ліна Костенко та її донька, поет, публіцист, культуролог Оксана Пахльовська привітали кинуту за грати Юлію Тимошенко з Днем Незалежності України та побажали якомога скоріше отримати уламок Лук’янівської в’язниці в якості сувеніра.

«Вітаємо вас із Незалежністю України. Для святкового настрою підстав немає, а для привітання вам – є. Тому що надто багато людей поводять себе й на волі, як в’язні. А ви є незалежною людиною навіть у тюрмі», - йдеться в привітанні, яке публікує газета «День».

«На жаль, символом 20-ліття вільної України стали обличчя опозиціонерів за ґратами. Але кожен Берлінський мур рано чи пізно впаде. Його розбирають на сувеніри», - нагадали Л.Костенко та О.Пахльовська.

«Бажаємо вам уже найближчим часом мати уламок Лук’янівської в’язниці в якості сувеніра на вашому робочому столі. В Україні, залежній, нарешті, лише від смислу, закону і честі», - висловили сподівання Л.Костенко та О.Пахльовська.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі