Україна чекає "добро" від МВФ шодо узгодження видатків держбюджету на 2012 рік

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Україна узгодила з Міжнародним валютним фондом (МВФ) питання з дохідної частини в проекті державного бюджету на 2012 рік, а пропозиції щодо витрат зараз врегульовуються, заявила перший заступник глави адміністрації президента Ірина Акімова на брифінгу в п'ятницю в Києві.

Україна узгодила з Міжнародним валютним фондом (МВФ) питання з дохідної частини в проекті державного бюджету на 2012 рік, а пропозиції з витрат наразі врегульовуються, заявила перший заступник глави адміністрації президента Ірина Акімова на брифінгу в п'ятницю в Києві.

Вона нагадала, що Україна погоджує показники проекту держбюджету з МВФ.

"Нам треба обов'язково врегулювати всі питання не тільки з прогнозом макропоказників, але і з прогнозом витрат і доходів", - сказала І. Акімова.

При цьому вона підкреслила, що з колегами з МВФ тема доходів держбюджету на наступний рік вже врегульована.

"Наразі проходить активна робота з врегулювання наших пропозицій, пов'язаних з видатковою частиною (проекту держбюджету - ІФ)", - сказала перший заступник голови адміністрації президента.

І. Акімова також сподівається, що проект держбюджету-2012 буде внесено до парламенту України вчасно.

"Те, що це (бюджетний процес - ІФ) почався зараз, а не в кінці 2011 року, це дуже позитивний сигнал. Це означає, що уряд серйозно ставиться до підготовки найважливішого документа. Я сподіваюся, як і було заплановано, до 15 вересня цей документ буде внесено до парламенту", - сказала вона.

За словами І. Акімової, на даний час йде процес збору бюджетних запитів з регіонів. "Це робочий процес. Він йде планово", - підкреслила вона.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі