«Металіст» пробився до Ліги Європи, а «Карпати» вилетіли

Поділитися
© Gwenaël Piaser, flickr.com
Харківський «Металіст» став третьою українською командою, яка пробилася до групового турніру Ліги Європи.

25 серпня підопічні Мирона Маркевича розгромили французький "Сошо" з рахунком 4:0.

Харків'яни приголомшили суперника на початку зустрічі. Вже на шостій хвилині аргентинський півзахисник Соса використав помилку суперника і відкрив рахунок. Через п'ять хвилин його співвітчизник, нападник «Металіста» Крістальдо скористався неузгодженістю дій захисників «Сошо» і подвоїв перевагу своєї команди. Незадовго до кінця першого тайму Крістальдо залишалося лише влучити в порожні ворота після пасу Шав'єра.

На початку другого тайму бразилець Тайсон забив четвертий гол у ворота французів. Більше голів у цьому матчі не було. Перша зустріч у Харкові завершилася з рахунком 0:0, і таким чином далі йде «Металіст».

Не пройшли в груповий турнір Ліги Європи львівські «Карпати». Після поразки від ПАОКа в Греції тиждень тому з рахунком 0:2 «біло-зелені» вдома зіграли з греками внічию 1:1. На 45-й хвилині іспанський нападник «Карпат» Лукас відкрив рахунок ударом з пенальті, але на початку другого тайму Балафас забив м'яч.

Раніше в груповий етап Ліги Європи пробилися полтавська «Ворскла» і київське «Динамо». У п'ятницю відбудеться жеребкування, яке визначить суперників українських клубів на цій стадії турніру.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі