Диплом Львівського керівника управління освіти виявився підробленим

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Голова муніципального управління освіти Львова Володимир Огура обіймав свою посаду з підробленим дипломом. Цю інформацію підтвердила спеціальна комісія Львівської міськради.

«Ми направили запит до університету і отримали відповідь про те, що диплом такий не видавався, і така людина не навчалася в університеті», - зазначив віце-мер Львова Василь Косів.

Крім того, комісія рекомендує провести перевірку дипломів інших співробітників мерії, а також зробити це обов'язковою умовою під час прийому на роботу.

Як зазначає прес-служба міськради, у четвер мер Львова Андрій Садовий звільнив Огуру з посади голови управління освіти за згодою сторін після того, як з'явилася інформація, що диплом чиновника підроблений.

Матеріали розслідування буде передано в правоохоронні органи.

Тим часом, прем'єр-міністр України Микола Азаров доручив міністру освіти інауки, молоді та спорту Дмитру Табачнику розробити систему заходів для ліквідації корупції в школах.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі