Маріуполь відрапортував про перемогу над холерою

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Всіх хворих і вібріононосіїв холери у Маріуполі (Донецька обл.) виписано з лікарні після одужання.

Осередок захворювання у місті ліквідовано і закрито, повідомляється на сайті Донецької облСЕС із посиланням на головного державного санітарного лікаря регіону Віктора Денисенка.

У повідомленні наголошується, що, за попередніми висновками фахівців, збудника недуги завезено до міста "з інших регіонів земної кулі".

Для недопущення епідеміологічних ускладнень у Маріуполі надалі органам виконавчої влади міста необхідно забезпечити завершення будівництва та введення в експлуатацію станції з очищення стічних вод у Приморському районі Маріуполя, розглянути і вирішити питання щодо централізованого відведення господарсько-побутових стічних вод від приватного сектора селищ Гавань і Слобідка, розташованих у безпосередній близькості Азовського моря.

Керівникам промислових підприємств Маріуполя (ПАТ «ММК ім. Ілліча», ВАТ «Азовзагальмаш», ВАТ «АзовЕлектроСталь», ПАТ "МК «Азовсталь») необхідно розглянути питання про переведення системи технічного водопостачання в режим роботи замкнутого циклу, виключивши скидання промислових стоків у водойми міста.

Усього в Донецькій області за період із 29 травня по 29 серпня зареєстровано 33 випадки захворювання і 24 випадки
вібріононосійства.
.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі