Дружина Черновецького передумала розлучатися

Поділитися
Дружина київського міського голови Леоніда Черновецького Аліна Айвазова попросила Печерський райсуд Києва залишити її позов про розірвання шлюбу без розгляду, і суд пішов їй на зустріч.

Відповідну заяву А.Айвазової зачитала під час попереднього засідання у цій справі головуюча суддя Галина Супрун.

На засіданні були присутні лише два представники Л.Черновецького, один з яких - Анатолій Свінціцький - висловив протест з приводу цієї заяви. «Ми вважали б за доцільне розглянути заяву по суті», - сказав він.

При цьому А.Свінціцький заявив журналістам, що сторона відповідача не має наміру оскаржувати рішення суду. Разом з тим він додав, що Л.Черновецький «може ініціювати свій позов з приводу розірвання шлюбу - це його право».

Як повідомлялося, Печерський районний суд Києва мав розглядати позов А.Айвазової 15 серпня, але засідання не відбулося. За інформацією деяких ЗМІ, тоді засідання було перенесено на три тижні через відсутність у суді другої сторони - Л.Черновецького.

Пізніше у ЗМІ з'явилася інформація про те, що А.Айвазова передумала розлучатися. Однак в останніх інтерв'ю ЗМІ вона заявила, що вирішила розлучитися з чоловіком вже давно.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі