Експерт на суді Тимошенко сказала, що потрібно користуватися первинними документами, а не «довідкою Кірєєва»

Поділитися
Член Київського науково-дослідного інституту судових експертиз (КНДІСЕ) Галина, як експерт, дала свідчення на користь екс-прем'єра Юлії Тимошенко. Про це заявив адвокат Юлії Тимошенко Микола Сірий.

"Юлія Тимошенко поставила питання експерту, потрібно користуватися при вивченні збитку, нанесеного підписанням угод, первинними фінансовими документами чи аналітичною довідкою? Експерт відповіла, що, безумовно, первинними", - сказав він.

М.Сірий також зазначив: "що стосується довідки, хотів би нагадати, що під час допитів низка свідків, підписи яких стоять під цим документом, прямо сказала, що "ніякої довідки ми не вкладали, нас змусили його підписати". Але прокуратура і суд віддають перевагу довідці, яка була не відомо ким зроблена. Первинні фінансові документи, тобто бухгалтерська документація, не в рахунок".

"Це прямо вказує на замовний характер цієї справи. Можна сміливо стверджувати про фальсифікацію документів і звинувачень", - переконаний адвокат.

Нагадаємо, інший свідок, колишній перший заступник голови Національної акціонерної компанії (НАК) «Нафтогаз України» Ігор Діденко у своїх свідченнях в суді у «газовій справі» проти екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко заявив сьогодні, що не підписував би угоду з РФ у 2009 році, якщо б знав, що таке рішення не затверджено Кабінетом міністрів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі