«Наша Україна» наполягає на виключенні «тушок» із фракції

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Парламентська група партії «Наша Україна» наполягає на виключенні зі складу фракції «Наша Україна - Народна самооборона» тих народних депутатів, які увійшли до провладної коаліції і підтримали Харківські угоди.

Про це повідомляє прес-служба «Нашої України».

«Рішення, прийняте фракцією 6 вересня, має, нарешті, набути чинності. Ми вимагаємо від голови Верховної Ради Володимира Литвина оприлюднити рішення фракції, і звертаємося до нинішнього керівника фракції Миколи Мартиненка, з проханням завершити всі формальні процедури. Подальше перебування в одній фракції з політичними «тушками» і колаборантами є для нашої парламентської групи неприйнятним», - відзначають у групі.

Нагадаємо, 6 вересня фракція НУ-НС виключила зі свого складу 12 депутатів.

Нагадаємо, 6 вересня з фракції НУ-НС були виключені депутати Давид Жванія, Катерина Лук'янова, Володимир Марущенко, Олег Новіков, Олександр Омельченко, Ігор Палиця, Володимир Поляченко, Сергій Харовський, Віктор Шемчук, Микола Круць, Владислав Каськів, Сергій Василенко.

8 вересня до регламентного комітету Верховної Ради надійшли заяви виключених з фракції НУ-НС народних депутатів. Вони скаржаться на те, що рішення про їх виключення було прийнято з порушенням регламенту ВР.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі