У міліції смерть судді Дурицької вважають «навмисним вбивством»

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Оболонське райуправління столичної міліції порушило кримінальну справу за фактом навмисного вбивства у зв’язку із загибеллю при нез’ясованих до кінця обставинах судді Київського адміністративного апеляційного суду Оксани Дурицької.

«В результаті дослідчої перевірки за фактом смерті судді Київського адміністративного апеляційного суду відкрились нові обставини… Встановлено трьох осіб, які відпочивали разом з нею у той день. З ними зараз проводяться відповідні слідчі дії. Для проведення повної та всебічної перевірки щодо причин та обставин смерті судді Оболонським райуправлінням порушено фактову кримінальну справу за статтею «навмисне вбивство», - повідомляє відділ зв’язків з громадськістю МВС України у м. Києві.

За даними міліції, троє встановлених громадян є місцевими жителями і не мають ніякого відношення до судової системи.

Нагадаємо, вчора в міліції стверджували, що жодних слідів насильницької смерті на тілі загиблої не виявлено.

Як повідомлялося, тіло 33-річної судді Київського апеляційного адміністративного суду Оксани Дурицької знайдено у затоці Собаче Гирло в Оболонському районі столиці. Її тіло люди знайшли ще 7 вересня, однак встановити особу не було можливості, оскільки серед речей загиблої, які вона залишила на березі, не було будь-яких документів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі