Ландік наближається до України. Вже у Бєлгороді

Поділитися
© newlogo.kiev.ua
Депутат Луганської міськради Роман Ландік зараз знаходиться у Бєлгороді.

Дану інформацію підтвердив і начальник прес-служби Управління федеральної служби виконання покарань Краснодарського краю Російської Федерації Андрій Адамов.

«У нас - транзитний ізолятор. Його привезли в наш ізолятор, він якийсь час тут був. Зараз у СІЗО Краснодарського краю Ландіка немає. Він пішов з нашого ізолятора далі - за етапом. Його направили до СІЗО іншого регіону. Мені повідомили, що Бєлгородського», - розповів Андрій Адамов.

Те, що Романа Ландіка незабаром доставлять до України підтвердили і у вітчизняній Генпрокуратурі.

«Ми займалися підготовкою екстрадиції Ландіка, пересилали документи до Генпрокуратури Росії. За нашим дорученням органи внутрішніх справ направили до СІЗО Росії спецпідрозділ, який і доставить Ландіка до України. Процес екстрадиції вже підходить до завершення», - зазначає керівник прес-центру Генпрокуратури Юрій Бойченко.

Проте варто зазначити, що за даними джерела НБН, активно екстрадицією луганського депутата почали займатися тільки після того, як ЗМІ «підняли шум».

«Ми з вашим Ландіком мали «головний біль». То хтось приїжджає з ваших керівників, то різні клопотання щодо того, аби його відпустити. Була проблема і коли його переводили з одного СІЗО до іншого. Всі, хто давав вашим журналістам коментарі, потім спілкувався з прокуратурою. А у деяких могли і погони зняти. Коли ви його вже від нас заберете?» - поцікавилося джерело.

Нагадаємо вчора голова прес-служби Генпрокуратури Юрій Бойченко повідомив, що Романа Ландіка екстрадують протягом тижня.

Нагадаємо, що 4 липня в луганському ресторані «Баккара» Р.Ландік жорстоко побив 20-річну дівчину. Відеозапис інциденту викликав величезний суспільний резонанс у країні і проти Р.Ландіка порушили кримінальну справу за статтею «хуліганство».

У зв'язку з відсутністю Р.Ландіка за місцем проживання 9 липня він був оголошений в розшук і був затриманий у Краснодарському краї (Росія).

Зараз Р.Ландік знаходиться в слідчому ізоляторі у Краснодарі.

Р.Ландік є сином нардепа Володимира Ландіка (фракція Партії регіонів).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі