Президентом Росії знову буде Путін (відео)

Відео
Поділитися
У Росії знята інтрига майбутніх у березні 2012 року виборів: чинний президент РФ Дмитро Медведєв заявив, що балотуватися повинен прем'єр Володимир Путін, а сам він згоден працювати в уряді.

«З урахуванням пропозиції очолити список партії, зайнятися партійною роботою і в разі вдалого виступу на виборах, моєї готовності зайнятися практичною роботою в уряді я вважаю, що було б правильним, щоб з'їзд підтримав кандидатуру голови партії Володимира Путіна на посаду президента країни», - сказав Д . Медведєв, виступаючи на з'їзді «Єдиної Росії».

Учасники з'їзду оваціями зустріли пропозицію президента РФ.

Нагадаємо, що В. Путін був президентом з 2000 по 2008 рік, проте через чинні в країні норми про неможливість обіймати Вищу посаду два терміни поспіль відмовився від участі у виборах 2008 року, очолив уряд РФ і висунув у президенти Д. Медведєва.

З 2012 року президентський термін у Росії збільшено до шести років. Таким чином В. Путін може бути президентом РФ до 2024 року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі