Лікаря Майкла Джексона судитимуть у прямому ефірі

Поділитися
© rian.com.ua
Лікар Майкла Джексона постане перед судом за звинуваченням у відповідальності за смерть співака, який помер від зупинки серця більше двох років тому. Процес буде транслюватися по телебаченню у прямому ефірі.

Судова справа над доктором Мюрреєм Конрадом дозволить публіці дізнатися про останні дні короля поп-музики, який посилено готувався до концертного туру.

Медична експертиза показала, що Майкл Джексон помер 25 червня 2009 року в орендованому ним маєтку у Лос-Анджелесі від передозування сильного знеболювального пропофолу і заспокійливого.

Саме Мюррей прописав співакові пропофол як засіб від розладу сну. Не проконторолювавши правильне вживання, лікар тим самим скоїв ненавмисне вбивство, вважає звинувачення. Проте захист із цим не згоден.

Голова адвокатів Мюррея Ед Чернофф повідомив у розмові за закритими дверима у понеділок, що Майкл Джексон у свої 50 знаходився «в розпачі».

«Ми вважаємо, що Майкл Джексон сам вчинив певні дії, що призвели до смерті» - повідомив Чернофф.

Сам Мюррей також заперечує всі звинувачення, але, якщо суд визнає його винним, лікарю загрожує тюремний термін до 4 років.

Новини телеканалу 24

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі