За перший вікенд збори від прокату "Висоцький. Дякую, що живий" перевищили $10 млн

Поділитися
© 24dash.com
Фільм "Висоцький. Дякую, що живий", за попередніми даними, зібрав у кінотеатрах за перший вікенд у прокаті 350 млн рублів, або $10 млн.

За вихідні фільм "Висоцький. Дякую, що живий" практично окупив свій бюджет

"Збори стрічки за перші вихідні стали найкращими серед усіх вітчизняних проектів, випущених у 2011 році. При цьому, очоливши список найкасовіших фільмів, "Висоцький. Дякую, що живий" став лідером російського кінопрокату. Стрічка вийшла у прокат 1 грудня на 1400 екранах, що є абсолютним рекордом серед російських релізів", - відзначили у Дирекції громадських зв'язків Першого каналу Росії.

Творці фільму зазначають, що фільм зацікавив всі групи аудиторії.

Нагадаємо, що дія фільму розгортається у 1979 році, коли на одному з концертів В.Висоцькому стає погано через серце і він переживає клінічну смерть.

ZN.UA Детальніше про сам фільм читайте у статті-рецензії Олега Вергеліса «Висоцький. Велика різниця» у свіжому номері «Дзеркала тижня. Україна».

Нагадаємо, що у січні-листопаді 2011 року Топ-10 рейтингових фільмів в Україні принесли кінопрокатникам $29,8 млн. Найкасовішим фільмом до цього моменту були "Пірати Карибського моря: на дивних берегах", які заробили $5,26 млн. На другому місці - "Трансформери" ($4,08 млн), на третьому - "Кіт у чоботях" ($3,84 млн). Фільм про Гаррі Поттера посів четверте місце і зібрав в Україні $3,5 млн. З російських фільмів найбільше заробила стрічка "Службовий роман. Наш час" ($2,8 млн, 5-те місце в рейтингу).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі