Комітет Ради рекомендує повернути на доопрацювання законопроекти Кабміну по реформі охорони здоров'я

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Комітет верховної Ради України з питань охорони здоров'я, очолюваний "регіоналкою" Тетяною Бахтєєвою, рекомендує повернути на доопрацювання в Кабмін урядові законопроекти, які є складовими проведення реформи системи охорони здоров'я в Україні.

Зокрема це стосується проектів законів "Про особливості діяльності закладів охорони здоров'я" (№9386) та "Про загальнодержавну систему надання екстреної медичної допомоги" (№9387).

Відповідні проекти постанов зареєстровані на сайті парламенту сьогодні, у четвер 15 грудня.

"...Комітет вважає, що вказаний законопроект не вирішує задекларованих суб’єктом права законодавчої ініціативи завдань та у запропонованій редакції не може бути підтриманий... та рекомендує проект закону повернути суб’єкту права законодавчої ініціативи на доопрацювання", - йдеться у висновку Комтітета до законопроекта №9386.

Те саме стосується і законопроекту №9387.

Нагадаємо, що обидва урядових законопроекта були внесені на розгляд депутатів 1 листопада і є складовою реформи системи охорони здоровя, яка наразі проводиться в Україні.

Також нагадаємо, що пілотні проекти створення системи екстреної меддопомоги вже стартували у Дніпропетровській, Донецькій, Вінницькій областях та місті Києві.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі