Кінопрем'єри тижня: німий "Артист", Кейт Бекінсейл в "Іншому світі-4" і Ржевський з Наполеоном

Поділитися
В кінотеатрах України сьогодні стартує низка довгоочікуваних прем'єр - повернення Кейт Бекінсейл в «Інший світ», режисерський дебют британського актора Райфа Файнса, норвезький бойовик та кінофестивалі для любителів і чергова кінороль Володимира Зеленського. Головна родзинка - українська прем'єра переможця Канн і номінанта на «Оскар» німого чорно-білого «Артиста».

Так, з 26 січня в український кінопрокат виходить четверта частина вампірського «Іншого світу: Пробудження» з Кейт Бекінсейл у головній ролі після фактично шестирічної перерви (за винятком нетривалої появи на екрані у 2008-му у приквелі «Повстання ліканів»).

Також на екранах знову можна побачити Галустяна-Зеленського-Ходченкову і Ко у комедії про легендарних історичних персонажів.

Окрім того, глядачі зможуть побачити роботу норвезького режисера-автора оригінальної екранізації «Дівчини з татуюванням дракона» і режисерський дебют виконавця ролі головного лиходія Волан-де-Морта з «Гаррі Потера» англійця Райфа Файнса.

Також в деяких кінотеатрах стартують покази фестивалів сербського і французького кіно. У рамках другого відбудеться перший показ претендента на головний «Оскар» - чорно-білої картини «Артист» Мішеля Хазанавічуса.



Роджер Браун - блискучий "мисливець за головами", незамінний фахівець з підбору топ-менеджерів для найбільших фірм. Він може знайти потрібну людину на будь-яку посаду і його рекомендація - запорука отримання роботи. Щоб утримати красуню дружину, що відкрила на гроші чоловіка картинну галерею в модному районі, Роджер давно вже живе не по кишені, і, користуючись своїм службовим становищем, краде дорогі картини у претендентів на керівні посади.

Одного разу Роджер зустрічає голландця Класа Граафа: ідеального кандидата для фірми, що спеціалізується на навігаційному обладнанні і - ось успіх! - власника картини Рубенса, що вважалася загубленою під час Другої Світової війни. Крадіжка і подальший продаж шедевра може допомогти Роджеру назавжди вирішити всі фінансові проблеми.

Але, раптово, "мисливець за головами" сам перетворюється на здобич.

Режисер: Мортен Тільдум. У ролях: Рейдар Серенсен, Йоахім Рафаелсен, Аксель Хенні, Микола Костер-Вальдано.

/system/ckeditor_assets404IMAGE
/system/ckeditor_assets404IMAGE
sbf_ftx/instagram
Фестиваль "Вечори французького кіно»
26 січня - 1 лютого 2012
Кінотеатр "Київ"

Володаря золотої пальмової гілки Каннського кінофестивалю, німий чорно-білий фільм "Артист" (The Artist) можна буде побачити тільки в один день - 28 січня.
Також у програмі фестивалю - "Мій найстрашніший кошмар" з Ізабель Юппер (Mon Pire Cauchemar), "Дівча-шибеник" (Tomboy), "17 дівчат" (17 filles), "Далеко по сусідству" (Quartier Lointain).

Фільми демонструються французькою мовою з укр. субтитрами. Фільм «Далеко по сусідству» демонструється російською мовою з укр. субтитрами.

Фестиваль «Сучасне кіно Сербії»
25-29 січня 2012
Кінотеатр "Київ"

Читайте також:
У США оголосили список претендентів на «Оскар»
Фільм «Артист» отримав ще одну нагороду - приз Гільдії продюсерів Америки
Моргана Фрімена визнали «іконою кино»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі