Першим заступником Порошенка стане радник Януковича

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
Першим заступником глави Мінекономіки стане радник президента з питань реформування соціальної сфери Анатолій Максюта. Очікується, що відповідний указ президента незабаром буде опубліковано.

Міністр економічного розвитку і торгівлі Петро Порошенко ініціював звільнення з посади свого першого заступника Вадима Копилова. Про це ZN.UA повідомило джерело у Мінекономіки.

За словами джерела, на місце Копилова буде призначений радник президента, керівник головного управління з питань реформування соціальної сфери Адміністрації президента Анатолій Максюта. Джерело відзначило, що Максюта має чималий досвід роботи на керівних посадах в Мінекономіки.

У даний момент рішення про кадрові перестановки вже прийняті, очікується, що відповідні укази президента незабаром будуть опубліковані.

Призначення Порошенка «посилить Кабмін і вдарить по опозиції»

Нагадаємо, Анатолій Максюта з грудня 2005 року по середину березня 2007 року і з січня 2008-го по грудень 2010-го обіймав посаду першого заступника міністра економіки України. Після цього був призначений заступником міністра економічного розвитку і торгівлі. На цій посаді пропрацював до кінця червня 2011 року

У червні 2011 року Віктор Янукович призначив Анатолія Максюту радником президента - керівником головного управління з питань реформування соціальної сфери Адміністрації президента.

Як відомо, президент України Віктор Янукович 23 березня призначив Порошенка міністром економічного розвитку і торгівлі. !zn

Читайте також:

Луценко про призначення Порошенка: Проповіді матері Терези ніколи не зупиняли канібалів

Порошенко запевнив Азарова, що виконає поставлені завдання

Керівництво «5 каналу» запевнило, що після призначення Порошенка формат не зміниться

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі