Об'єднаємо наші зусилля
Влада
Різьба шилом по милу
Різьба шилом по милу Порошенко при певному розкладі може бути зацікавлений у дострокових виборах. Як у факторі відволікання від реальних проблем. Як у способі видалення з парламенту умовної "партії війни" на тлі порожніх розмов про вимушений мир. Як у можливості отримання сатисфакції після програшу НФ (наші політики більш помисливі, марнославні і злопам'ятні, ніж ви можете собі уявити). Як у механізмі пошуку нових, зговірливіших союзників.
Гроші
Реформи ДФС не буде?
Реформи ДФС не буде? А метушня у високих кабінетах у вигляді загравання з відкритими конкурсами та показною публічністю при відборі "потрібного" переможця лише посилила побоювання, що на зміну Білоусу прийшла його бізнес-чиновницька копія, людина, яка навряд чи зважиться на серйозне обмеження інтересів людей, котрі привели його на посаду. А без такого обмеження реальних реформ у пана Насірова, як і практично у всіх його попередників, точно не вийде.
Людина
Фотограф Михайло ПЕДАН: "Перехід до цивілізованого життя потягне за собою і процес нормалізації культури"
Фотограф Михайло ПЕДАН: "Перехід до цивілізованого життя потягне за собою і процес нормалізації культури" Постійне місце проживання відомого фотографа - Стокгольм, а нагода поспілкуватися з ним випала завдяки цьогорічному "Книжковому Арсеналу". Саме на цій локації відбулася презентація його нової фотокниги "М". Михайло народився і виріс у Харкові. У Швеції - з 1990-го. Працює у змішаній техніці кольорових і чорно-білих фотографій, концептуальних досліджень. Засновник і координатор Української фотографічної альтернативи (UPHA).