Об'єднаємо наші зусилля
Влада
Батьківщина. Щоденник
Батьківщина. Щоденник Це не спроба написати історію країни за 24 роки. Це шанс заново прожити минуле, осмислити пережите, поділитися побаченим. Це не літопис великих справ і віх, це замальовки про значні події і маленьких людей. Це не документальна хроніка, хоча жодна з історій не є вигаданою. Це 25 розповідей про країну, яка жива, доки ми її любимо. Доки ми за неї боремося.
Гроші
"Хоч вовк траву їж", або Чому і про що прем'єр не попередив співгромадян
"Хоч вовк траву їж", або Чому і про що прем'єр не попередив співгромадян За два тижні до Дня незалежності України прем'єр у зверненні до співгромадян повідав про підготовку до зими. Тобто до осінньо-зимового сезону, який формально триває з 15 жовтня 2015 р. по 31 березня 2016 р. Логічно й симптоматично - гарний господар готує сани влітку. Та саме про підготовку до зими прем'єр нічого нового не сказав і, очевидно, не має наміру говорити. По суті, прем'єр запропонував співгромадянам… самим подбати про те, щоб не замерзнути майбутньої зими.
Людина
На культурному фронті без змін
На культурному фронті без змін В СРСР діячі культури і мистецтв були перетворені на "авангардний загін" будівників нового суспільства. Письменники й поети в міру сил і таланту будували альтернативну реальність, оспівуючи щасливе життя в Крані Рад або вигадуючи літературну "біографію" чергового "вождя" чи "видатного полководця".