Об'єднаємо наші зусилля
Влада
ЛАТВІЯ. Ризький бальзам на українські рани
ЛАТВІЯ. Ризький бальзам на українські рани Країни Балтії як ніхто інший в Євросоюзі усвідомлюють загрозу, що йде від Росії. Попри членство в ЄС і НАТО, три балтійські держави не почуваються в безпеці й усвідомлюють, що їхні столиці може бути блискавично захоплено збройними силами РФ у разі відповідного рішення Кремля. Регулярні демонстративні польоти російської авіації та присутність військових кораблів РФ поблизу кордонів балтійських республік, як і сумніви депутатів Держдуми в легітимності визнання Держрадою СРСР незалежності Латвії, Литви й Естонії аж ніяк не сприяють налагодженню "дружнього діалогу" Риги, Вільнюса й Таллінна з Москвою.
Гроші
Палиці в колесах реструктуризації
Палиці в колесах реструктуризації Україна насправді все ще тісниться в кутку, очікуючи, що ж вирішать її запеклі партнери. Ні досягнення попередніх домовленостей із кредиторами, ні прийняття пакета законопроектів ще не гарантують нам успішної реструктуризації. Головні події ще попереду, і вплив українського Міністерства фінансів на них, на жаль, мінімальний.
Людина
Фронтмен групи Trubetskoy: "Змінивши назву групи, ми не змінили ні своїх прапорів, ні своїх переконань"
Фронтмен групи Trubetskoy: "Змінивши назву групи, ми не змінили ні своїх прапорів, ні своїх переконань" Одним із визнаних білоруських лідерів вважається група Trubetskoy - нова команда, яка виникла після переходу в новий проект творця і незмінного лідера групи "Ляпіс Трубецкой" Сергія Михалка… Лідер групи Павло Булатніков і його колеги розповіли нам про нове життя.