Об'єднаємо наші зусилля
Влада
Глава адміністрації президента Борис Ложкін: "До держслужби ставлюся як до служби в армії"
Глава адміністрації президента Борис Ложкін: "До держслужби ставлюся як до служби в армії" Майже чверть століття ми з Борисом Ложкіним реалізовувалися в медіа-сфері. А познайомилися тільки кілька років тому. Очевидно, не було приводу перетинатися: він випускав газети, щоб заробляти гроші; ми заробляли гроші, щоб випускати газету. Ложкін виявився цікавим співрозмовником. Він може не тільки говорити, а й чути. Що рідкість. Від державної служби людину, котра гуляє сама по собі, я, як і багато хто, відраджувала. Але, зрозумівши безперспективність, попросила тільки одне: "Вистежите, впіймайте і вбийте того, хто так дуже мне Порошенкові костюми". З цим завданням Борис Ложкін майже впорався. А з чим справляється ще?
Гроші
З миру по нитці — олігархам мільйони
З миру по нитці — олігархам мільйони Так, перефразувавши відоме прислів'я, можна сказати про нинішніх українських багатіїв. Ці вихідці з пролетаріату за кілька років "нажили" такі статки, що куди там заокеанським чи європейським товстосумам, чиї маєтності накопичувалися кількома поколінними впродовж століть.
Людина
З чийого голосу?
З чийого голосу? Бібліотечна галузь України вже давно потребувала позитивних реальних, системних і послідовних рішень. І такий очікуваний документ з'явився. Однак, як з'ясувалося, він став тільки ще одним "детективом" - інакше його сприймати не можу