Об'єднаємо наші зусилля
Влада
Війна і Мінськ
Війна і Мінськ Підготовка законопроекту про вибори в ОРДЛО ("окремих районах Донецької та Луганської областей") наближається до завершення. За нашою інформацією, група Руслана Князевича, яка співпрацювала з німецькими фахівцями і яка контактувала з експертами з БДІПЛ (Бюро демократичних інститутів і прав людини, одного з інститутів ОБСЄ), практично, вийшла на фінішну пряму. Документ уже найближчим часом може бути належним чином оформлений і поданий у Раду.
Гроші
Співробітництво з МВФ: місія недоздійсненна
Співробітництво з МВФ: місія недоздійсненна До сьогоднішнього дня виконання пунктів програми МВФ є чи не єдиним двигуном реформ у країні. Кредитори це розуміють, не випадково ж розмови про об'єднання траншів припинилися, щойно стало зрозуміло, що більша частина реформ минулого року проводилася лише для галочки.
Людина
ДЖАМАлунгма
ДЖАМАлунгма На Євробаченні все найцікавіше відбувається зазвичай не "до", не "під час", а "після". Після відборів, ротацій, промотурів, сумнівів і самих виступів. Включно з фінальною піснею на біс. У такому "після", яке ми спостерігаємо вже тиждень без передиху, якийсь гіпнотичний спортивно-геополітичний азарт і масова міжнародна гра-істерія.