Об'єднаємо наші зусилля
Влада
Футбольна ілюзія миру  і війни
Футбольна ілюзія миру і війни Взагалі кажучи, кожен чемпіонат світу або Європи з футболу, та й будь-яка велика спортивна подія, зсередини скидається на карнавал. Місцями - загадковий венеційський, але частіше - відчайдушний бразильський. І хай новини час від часу нагадують зведення бойових дій, хоча не для нас, звісно, ми ж то знаємо, що таке справжні бойові дії. Але в загальноєвропейському сенсі все, що відбувається за межами поля, насправді не менш важливе, ніж власне футбол-свято. З певною національною специфікою, що вкотре нагадує про неоднорідність Європи.
Гроші
Атомна суміш
Атомна суміш Минулого тижня в п'ятий енергоблок Запорізької АЕС завантажили паливо американської фірми Westinghouse шведського виробництва. Таким чином блок перейде на змішану зону - три чверті російського палива і чверть американського. На "ядерні" запитання в інтерв'ю DT.UA відповів директор Державного науково-технічного центру з ядерної та радіаційної безпеки Ігор ШЕВЧЕНКО.  
Людина
"Білий птах", політ нормальний
"Білий птах", політ нормальний До ювілею Івана Миколайчука в кінотеатрі "Україна" презентували відреставровану версію фільму "Білий птах з чорною ознакою", в якому Миколайчук - і сценарист, і один із головних акторів. Реставрація дозволяє по-новому поглянути на видатний фільм - ніби крізь призму часу.