Об'єднаємо наші зусилля
Влада
З чого починається Батьківщина?
З чого починається Батьківщина? Похід до чиновника в паспортний стіл у моєму Свердловську Луганської області - це ціла моральна проблема. Навіть травма. Нагрубіянить - сто відсотків. Ти стоятимеш у черзі в нікуди, а потім виявиться, що тобі в інше віконце, і начальник зайнятий, і бланки, які ти заповнила, - це старі зразки, а вже рік, як запроваджено нові, але їх немає на стенді, і всі пішли пити каву, і ти ненавидиш її запах, запах офісної байдужності, і...
Гроші
"Укртрансгаз" створює реабілітаційний центр для військових
"Укртрансгаз" створює реабілітаційний центр для військових Фото На початку серпня 2016 р. "Укртрансгаз" прийняв рішення створити реабілітаційний центр для учасників бойових дій на Сході України. Проект реалізовується на базі оздоровчого комплексу "Прикарпатська ватра" (неподалік Моршина, Львівська область). Реабілітацію спершу для своїх працівників і їхніх сімей, а згодом й інших військових на моршинській базі оператор газотранспортної системи планує розпочати у вересні. Перших гостей для проходження реабілітації ОК "Прикарпатська ватра" чекає вже 3 вересня.
Людина
Навіщо потрібні українці, або Як розірвати коло історії?
Навіщо потрібні українці, або Як розірвати коло історії? Майдан став рубіконом між епохами і тектонічним зсувом у свідомості українців. Ми закриваємо не закриті сто років тому гештальти.Що ж сталося трохи менше ніж сто років тому? Українська революція. Тоді проблеми були дуже подібні. Проте їх масштаб був інший.