Об'єднаємо наші зусилля
Влада
Україна: глибина нерівності
Україна: глибина нерівності Масштабна суб'єктивна бідність є надзвичайним ризиком для соціального спокою в країні, - люди, які ідентифікують себе як бідні, зазвичай незадоволені своїм суспільним становищем і загалом тим, як склалася їхня доля, але схильні покладати відповідальність за це на владу, на зовнішні обставини, тільки не на себе. Дуже часто вони очікують лідера, який "поведе їх до світлого майбутнього".
Гроші
Високе гальмування
Високе гальмування Серед численних перешкод, які нинішньої осені має подолати офіційний Київ на шляху до одержання нового траншу МВФ (якщо все-таки розраховувати на це всерйоз), - далеко не перша за резонансністю, але не остання за значущістю реформа корпоративного управління держбанків.
Людина
Зураб Аласанія:  доля Євробачення в руках держбюджету
Зураб Аласанія: доля Євробачення в руках держбюджету До старту пісенного конкурсу Євробачення 2017 залишилося рівно 7 місяців. Термін не критичний, але, звісно, хотілося б, щоб таких місяців залишалося бодай 9 - для повноцінного народження міцного музичного проекту. Втім, на думку Зураба Аласанія (генеральний директор Національної телекомпанії України), яку він висловив в інтерв'ю DT.UA, приводу для паніки поки що немає.