Об'єднаємо наші зусилля
Влада
Хочуть нагріти…
Хочуть нагріти… Українці отримують перші платіжки за повний місяць опалювального сезону, і на душі в них так само холодно, як і за вікном. Механізм реформування сфери, простий і зрозумілий, перевертають із ніг на голову. Розпочинають не з обліку реального споживання, не з прозорого тарифоутворення, не з верифікації одержувачів, а відразу з переходу на монетизацію субсидій для ТКЕ. Кому це вигідно?
Гроші
Вихід абонентів мобільного зв'язку  з локальних "гетто"?
Вихід абонентів мобільного зв'язку з локальних "гетто"? Через півтора року після впровадження трійкою великих мобільних операторів України 3G-зв'язку середня місячна абонплата стала вищою, при цьому різко зріс інтернет-трафік, збільшилася кількість хвилин на інші мережі та міжнародні дзвінки. Але, з іншого боку, якщо розглядати всі лінійки тарифів, які істотно зросли, то виходить, що переважна більшість абонентів однаково продовжує користуватися мінімальними пакетами.
Людина
Бомбезні. ТОП-XXI відкриттів у культурі (2016-й)
Бомбезні. ТОП-XXI відкриттів у культурі (2016-й) Автори DT.UA, а також друзі нашого видання пропонують читачам (слухачам, глядачам) звернути увагу на молоді імена, котрі в тій чи іншій сфері прекрасного сприймаються як відкриття 2016 р. У літературі, кіно, театрі, арт-просторі, серйозній музиці.