Об'єднаємо наші зусилля
Влада
Про застави і заручників
Про застави і заручників 19 грудня громадяни України прокинулися в країні, де економіка, політика й навіть футбол уже точно не будуть такими, як раніше. Факт переходу у власність держави найбільшого приватного банку є, без найменшого перебільшення, історичним. От тільки в який бік поверне історія?
Гроші
Інтернет-банкінг: для людини чи проти неї?
Інтернет-банкінг: для людини чи проти неї? Хоч би в який український банк ви сьогодні прийшли - байдуже, з якою метою, вас усюди посилають… онлайн! Якщо ви хочете оплатити комунальні послуги, вам пропонують це зробити в інтернет-банкінгу, у крайньому разі - через іншу машину, термінал. А щоб клієнти не юрмилися в касі, є безліч хитрощів - програма зависла, технічна перерва, а також бузувірська вартість послуги.
Людина
Чому "Живу" заблокували у прокаті?
Чому "Живу" заблокували у прокаті? Підбиваючи підсумки 2016-го кінороку, варто зазначити, що серед багатьох вітчизняних проектів, які дійшли до екранів, був один справді несподіваний. Це фільм "Жива" режисера Тараса Химича. Стрічка створювалася майже три роки на ентузіазмі автора, без підтримки Держкіно. А коли дійшло до прем'єри, далеко не всі українські кінотеатри погодилися взяти її в прокат, мотивуючи відмову "дистриб'юторськими" та "технічними" причинами.