Об'єднаємо наші зусилля
Влада
Сату Кахконен: "Це сором, якщо надані нами кошти не будуть освоєні"
Сату Кахконен: "Це сором, якщо надані нами кошти не будуть освоєні" Одним із титульних донорів України разом із МВФ є Світовий банк. За його кошти в Україні мають будувати дороги, оновлювати водоочисні системи, розвивати енергозбереження. Однак відбувається це дуже повільно і далеко не взірцево. DT.UA вирішило розпитати Сату Кахконен, директора Світового банку у справах України, Білорусі та Молдови, про причини такої кричущої неефективності й інші проблеми у відносинах з офіційним Києвом.
Гроші
Накопичувальна пенсійна система — ключова соціально-економічна реформа
Накопичувальна пенсійна система — ключова соціально-економічна реформа Чи можливо зробити життя на пенсії заможним? Чи осучаснення пенсій у рамках існуючої пенсійної системи - це повноцінна реформа або ж просто її косметичні зміни? Як забезпечити справедливий розподіл пенсій залежно від віку та розміру зарплати?
Людина
Янголи у вишиванках
Янголи у вишиванках У Кропивницькому в приватній галереї "Єлисаветград" відкрилася незвичайна виставка. Це не традиційні картини, хай і в різних стилях та техніках, і не ікони, якими звикли бачити їх у храмах. Це так званий релігійний живопис, або домашні ікони, хоча певна частина їх і виконана у канонічному ключі.