МИТТЄВІ ПЕРЕТВОРЕННЯ

Поділитися
Ц Глибоко посаджені очі, якщо знати деякі секрети, досить легко збільшити та зробити виразнішими. Для цього на верхню повіку, починаючи від внутрішнього кутика ока й аж до брів, нанесіть тіні дуже світлого тону...
Ц Глибоко посаджені очі, якщо знати деякі секрети, досить легко збільшити та зробити виразнішими. Для цього на верхню повіку, починаючи від внутрішнього кутика ока й аж до брів, нанесіть тіні дуже світлого тону. Розріз очей підкреслюється смужкою фарби тільки біля зовнішнього кутика ока. Вії сильно підфарбовуються тушшю, завдяки чому очі стають виразнішими. Для особливо урочистого «виходу» не забороняються й штучні вії.

Ц Близько посаджені очі. Tіні на верхню повіку наносять, починаючи приблизно із середини, і злегка розтушовують, рухаючись угору, й біля зовнішнього кутика ока. На перенісся й біля внутрішнього очного кутика наносять дуже світлі фарби. Розріз очей відтінюють смужкою більш інтенсивної фарби, починаючи від середини повіки й у напрямку до зовнішнього кутика ока. Брови на переніссі обов’язково вискубуйте. Світлі брови підфарбовуйте олівцем.

Ц Широко посаджені очі. Тіні для повік наносять на внутрішню частину очного кутика й розтушовують у напрямку до брів. Смужку фарби для відтінення розрізу очей наносять ширше біля перенісся, причому, починаючи із середини ока вона звужується та закінчується, не сягаючи зовнішнього очного кутика. Брови підмальовують якнайближче до перенісся.

Ц Опуклі очі виглядають глибшими з допомогою матових і неяскравих тонів. Усю верхню повіку відтіняють малопомітними матовими тінями. Під бровою тонуємо повіку світлим тоном. Обов’язково підкресліть край нижньої повіки — контурним олівцем або темними тінями.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі