УСЯКА ВСЯЧИНА

Поділитися
Нобелівського лауреата звинуватили в сексизмі Джеймс Ватсон, відомий англійський учений, що відкрив структуру ДНК, лауреат Нобелівської премії, спричинився до справжнього «трансатлантичного скандалу»...

Нобелівського лауреата звинуватили в сексизмі

Джеймс Ватсон, відомий англійський учений, що відкрив структуру ДНК, лауреат Нобелівської премії, спричинився до справжнього «трансатлантичного скандалу». Він заявив, що сексуальність людини прямо залежить від кольору її шкіри, і люди з темною шкірою сексуальніші від білих.

Прокоментував ці спостереження учений так: «Ми говоримо «латинський коханець». Ніхто ж не чув «англійський коханець», в кращому разі — «англійський пацієнт».

Більше того, Ватсон вважає повних жінок сексуально привабливішими. І як приклад убозтва показав фотографію топ-моделі Кейт Мосс у бікіні. Після такої доповіді американські генетики звинуватили нобелівського лауреата в сексизмі й расизмі. На що їхні британські колеги заявили, що не можна ігнорувати наукових досліджень тільки через їх «некоректність».

Дещо для чоловіків

Згідно з дослідженнями австралійських лікарів, чоловіки, котрі пройшли обрізання, менше ризикують заразитися ВІЛ.

Вивчивши понад сорок випадків, учені дійшли висновку, що цей вірус уражає насамперед певні клітини крайньої плоті. За їхніми припущеннями, обрізання юнаків у період статевого дозрівання може сприяти помітному скороченню випадків зараження ВІЛ. Відповідно до досліджень, 70% чоловіків, інфікованих ВІЛ, заразилися під час звичайного статевого контакту з жінками.

Колись дуже поширена (особливо в 50-ті роки) операція, якій піддавали своїх нащадків батьки Америки та Європи, знову може стати популярною, якщо ці дані підтвердяться в інших незалежних дослідженнях. У мусульманських країнах і в Ізраїлі цю операцію проводять із хлопчиками, починаючи з праотця Авраама. Євреї вважають, що саме після обрізання на восьмий день від народження в хлопчика «влітає» душа. Можливо, вони знали більше?

Нові методи чоловічої контрацепції

Відомо, що підвищення рівня тестостерону (приміром, при його ін’єкціях) пригнічує секрецію гонадотропінів і формування сперматозоїдів. Австралійські вчені запропонували використовувати в ролі чоловічого контрацептиву імплантати тестостерону.

У проведених експериментах 29 чоловікам підшкірно імплантували капсули з тестостероном (800—1200 мг), які заміняли кожні три місяці.

Пригнічення формування сперматозоїдів простежувалося в 70% піддослідних. За 214 місяців спостереження у партнерок не зареєстровано жодного випадку вагітності.

Автори дійшли висновку, що застосування тестостерону як підшкірного імплантату так само ефективне, як внутрішньом’язові ін’єкції, але має менше побічних ефектів і краще переноситься.

154 мільйони американців —
в Інтернеті

Жителі США впевнено опановують віртуальний простір: 2000 року доступ в Інтернет одержали ще 35 мільйонів американських користувачів. Тепер їх уже 154 млн. чоловік.

Тим часом дослідження свідчать, що мільйони людей платять за доступ в Інтернет, але не користуються ним. У листопаді минулого року лише 95 млн. (62% від 154 млн. підключених до Мережі) реально виходили в онлайн.

На думку аналітиків, люди, котрі чекали, що Мережа надасть їм якісь разючі переваги, часто відчувають розчарування, коли самі входять в онлайн. Вони припиняють користуватися Інтернетом, але при цьому продовжують оплачувати доступ, який коштує в Америці близько $20 на місяць. На думку фахівців, такі користувачі просто сподіваються, що незабаром знову почнуть використовувати Мережу, якщо зміняться якісь обставини, приміром, одержать більш швидкий доступ, чи коли це їм справді стане потрібно.

У таксі роздають безплатні презервативи

Цікавий експеримент проходить в одному з новозеландських міст протягом уже майже півроку: пасажирам таксі безплатно роздають презервативи.

Таким чином адміністрація міста Тімару намагається обмежити поширення сексуально-трансмісивних захворювань. Акція почалася торік у липні, і протягом перших шести тижнів пасажири таксі одержали близько 2000 презервативів. За словами міської адміністрації, акція спрямована передусім на молодь віком близько 18 років. Саме вони найчастіше схильні займатися «небезпечним сексом».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі