Нові «сюрпризи» у «справі перевертнів»

Поділитися
Цього тижня в Апеляційному суді Києва розпочалося попереднє слухання кримінальної справи № 62-2222, широко відомої як справа «банди перевертнів», про розслідування якої газета «ДТ» докладно розповідала читачам...

Цього тижня в Апеляційному суді Києва розпочалося попереднє слухання кримінальної справи № 62-2222, широко відомої як справа «банди перевертнів», про розслідування якої газета «ДТ» докладно розповідала читачам. Банду очолював колишній співробітник УБОЗ, нині покійний Ігор Гончаров, який помер, перебуваючи під арештом. За фактом його смерті також порушено кримінальну справу.

Слідство встановило, що члени банди, до якої входили працівники органів внутрішніх справ, здійснили низку викрадень заможних громадян із метою отримання викупу. Незалежно від того, чи був отриманий викуп від родичів, жертву вбивали. Лише обвинувальний висновок у справі перевертнів становить п’ять томів.

Із самого початку члени банди обвинувачувалися у викраденні та вбивстві 11 чоловік. Практично в останній момент було додано ще два епізоди. З достовірних джерел відомо, що насправді ці факти — про подвійне убивство — були відомі слідству вже давно. Та про них мовчали, відповідальність за що має нести, насамперед, старе керівництво МВС і прокуратури. З огляду на нескінченний ряд особливостей ведення слідства в справі «перевертнів», відомих читачам «ДТ», і кількість осіб, які мали стосунок до діяльності банди, але так і залишилися «за кадром», можна не сумніватися, що несподіванок у цій справі буде ще чимало.

За попередніми даними, розгляд справи по суті відбудеться не раніше осені.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі