Доручено обговорити

Поділитися
Прем’єр-міністр України Віктор Янукович доручив економічному блоку уряду підготувати на кінець березня громадське обговорення проекту соціально-економічного розвитку України до 2011 року...

Прем’єр-міністр України Віктор Янукович доручив економічному блоку уряду підготувати на кінець березня громадське обговорення проекту соціально-економічного розвитку України до 2011 року.

«Я прошу вас, Миколо Яновичу (перший віце-прем’єр, міністр фінансів Микола Азаров. — ІФ), на завершальному етапі остаточно визначитися, підготувати всі потрібні рішення, і ми наприкінці березня маємо вже підходити до початку громадського обговорення цього питання», — сказав В.Янукович, відкриваючи засідання уряду в середу в Києві.

Він додав, що уряд закінчує роботу з підготовки стратегії, і що її громадське обговорення має проходити з участю депутатських фракцій парламентської коаліції.

В.Янукович зазначив, що до обговорення стратегії будуть також залучати фахівців світового рівня, які мають досвід реформ, зокрема Фінляндії, Сінгапуру, Австралії, країн Європи. Водночас В.Янукович підкреслив, що Україну «не задовольняє» європейське зростання ВВП на рівні 3%, і Україні потрібно орієнтуватися на зростання не менше ніж 7—8%, щоб наздогнати розвинуті економіки.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі