«День без політиків!»

Поділитися
З таким закликом виступили журналісти новинарних редакцій цілого ряду центральних телеканалів і місцевих ТРК...

З таким закликом виступили журналісти новинарних редакцій цілого ряду центральних телеканалів і місцевих ТРК. Не бажаючи бути слухняним знаряддям у війні амбіцій протиборчих сторін внутрішньополітичної кризи, ініціатори акції закликали своїх колег дати чіткий сигнал політикам: потрібно сідати до столу переговорів, а не піаритися з телеекранів, нагнітаючи й без того наелектризовану обстановку в країні.

«Ми розповідатимемо про події через простих людей і журналістів, без персоналій політиків найвищого ешелону, губернаторів, голів рад та інших», — розповідає шеф-редактор «ТСН» Оксана Зинов’єва, яка представляє в журналістській ініціативі канал 1+1». — «Мета акції — нагадати політикам про їхню відповідальність, про те, що вони загралися в переділ влади між собою. Ми хочемо звернути увагу глядачів на те, що, крім політики, в Україні є багато проблем, які потребують вирішення».

«Можете назвати це певним визнанням своїх помилок, — каже ведуча «Фактів» (ICTV) Іванна Коберник. «Ми втомилися вивчати та відрізняти нюанси того, що сказав Янукович, як на це відреагував Ющенко і як після цього хмикнула Тимо­шенко... Ми не висвітлюватимемо заяви, натяки, беззмістовні конфлікти. Якщо ми говоримо про Новобогданівку, де селянські хати, що постраждали від вибуху на артскладах, перекрили неякісним шифером — це політика чи ні? Про проблеми з виплатою матерям 8,5 тис.— це політика чи ні? Про мораторій на продаж землі, який робить селян кріпаками і жертвами тіньових схем — що це, як не політика, що безпосередньо впливає на життя людей».

В акції взяли участь журналісти новинарних редакцій каналів «1+1», ICTV, СТБ, Нового каналу, а також низки регіональних («Рівне 1», Харківських ОТБ, Медіа-групи «Об’єктив», МедіаПорт, ТБК та інших).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі