Ринкова частка Internet Explorer знову зросла

Поділитися
Компанія Net Applications другий місяць поспіль відзначає зростання ринкової частки браузера Internet Explorer. За оцінками аналітиків, веб-браузером компанії Microsoft у липні користувалися 60,7% власників комп'ютерів із підключенням до Інтернету. Для порівняння: у червні ринкова частка IE дорівнювала 60,3%, а в травні - 59,7%.
Компанія Net Applications другий місяць поспіль відзначає зростання ринкової частки браузера Internet Explorer. За оцінками аналітиків, веб-браузером компанії Microsoft у липні користувалися 60,7% власників комп'ютерів із підключенням до Інтернету. Для порівняння: у червні ринкова частка IE дорівнювала 60,3%, а в травні - 59,7%. Браузер Firefox, що знаходиться на другому рядку рейтингу, навпаки, втрачає користувачів. Якщо у червні його ринкова частка становила 23,8%, то тепер - 22,9%. Далі йде Google Chrome, частка якого продовжує коливатися близько 7,2%. На четвертому рядку рейтингу - веб-оглядач Apple Safari, який наприкінці липня утримував 5,1% ринку проти 4,9% у червні. Замикає п'ятірку Opera: за минулий місяць браузер зміцнив позиції із 2,3 до 2,5%. Загальна частка всіх інших інтернет-браузерів складає близько 1,7%.

За матеріалами Net Applications

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі