Гомес кинув виклик Володимиру Кличку

Поділитися
© kreditkarte.com
Колишній чемпіон світу у першій важкій вазі кубинець Хуан Карлос Гомес кинув виклик Володимиру Кличку, який шукає суперника для поєдинку, запланованого на 11 грудня.
Колишній чемпіон світу у першій важкій вазі кубинець Хуан Карлос Гомес кинув виклик Володимиру Кличку, який шукає суперника для поєдинку, запланованого на 11 грудня.«Не розумію, чому Володимир так довго шукає суперника і робить вигляд, ніби немає справжнього бійця. Я перебуваю у кращій формі, ніж абиколи. Перед боєм з Віталієм у минулому році я скинув 10 кілограмів і посилено тренувався. Якщо Володимир дійсно шукає суперника, я готовий», - сказав Гомер. 37-річний Гомес перемагав Кличка-молодшого на аматорському ринзі, а його старшому братові Віталію програв нокаутом у березні 2009 року. Кожен день згадую ту поразку. Я був не на 100% у формі і не повністю сконцентрований. Знаю, що можу перемогти Володимира. Віталій набагато жорсткіший. Володимир більш технічний, але він менший і у нього не настільки сильний удар. А, крім того, його вже тричі нокаутували», - зазначив кубинець. Шоу має тривати, вирішив 37-річний Віталій. І, на радість любителів боксу, не оголосив, що після здійснення їхньої з братом мрії стати одночасно чемпіонами, він остаточно залишить бокс. Щоправда, Кличко-старший розраховував сам обрати наступного суперника. Але WBC нав'язали йому обов'язкового претендента - кубинця Хуана Карлоса Гомеса. Перед поєдинком Кличко-Гомес відбудуться ще вісім боїв: Арманд Калхай (Албанія) - Омар Сіала (Німеччина) Натан Джеймс (США) - Тарас Варва (Німеччина) Кіра Шнурер (Німеччина) - Маріель Фабер (Німеччина), жінки Габор Вето (Угорщина) - Перпарім Хадждіні (Албанія) Фатджон Мурат (Албанія) - Стів Кроекль (Німеччина) Кріс Бірд (США) - Матіас Сендов (Німеччина) Олександр Устінов (Росія) - Байрон Поллі (США) Тоні Томпсон (США) - Аднан Серін (Туреччина) Нагадаємо, Керівництво Міжнародної федерації боксу (IBF) відмовилося видати санкцію на проведення 11 грудня бою у суперважкій вазі між чемпіоном світу Володимиром Кличком і колишнім чемпіоном світу у трьох вагових категоріях Джеймсом Тоні. 11 вересня Володимир Кличко захистив свої титули у поєдинку проти нігерійця Семюела Пітера. Наступний бій українець запланував на 11 грудня, однак ім'я суперника поки невідомо. Колишній чемпіон світу у важкій вазі Жан-Марк Мормек відхилив пропозицію Володимира Кличка про проведення бою з ним 11 грудня. Француза не влаштував запропонований йому гонорар. Пропозицію провести бій з Володимиром також отримав і виступаючий у Великобританії 26-річний уродженець Зімбабве Дерек Чісора. Поєдинок пропонується провести на території Великобританії.

За матеріалами Сегодня, ЛIГАБiзнесIнформ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі