LG відклала запуск першого планшетника через Android 2.2

Поділитися
Корпорація LG Electronics оголосила про перенесення запуску свого планшетного комп'ютера, розробленого на платформі Google Android 2.2. Імовірно, анонс новинки відбудеться тільки в наступному році.
Корпорація LG Electronics оголосила про перенесення запуску свого планшетного комп'ютера, розробленого на платформі Google Android 2.2. Імовірно, анонс новинки відбудеться тільки в наступному році.Представник компанії заявив, що дане рішення було прийнято саме через операційну систему Android 2.2, яку також називають Froyo. «Ми плануємо запустити нашу «таблетку» на найбільш відповідній для неї версії Android. Ми провели переговори з Google і вирішили, що Froyo 2.2 це не вона», - сказав він. При цьому представник LG не назвав точної дати запуску нового планшетника, за допомогою якого компанія має намір «залатати дірки» на збитковому ринку смартфонів і планшетних комп'ютерів. У кінці вересня свою першу «таблетку» представила компанія Research In Motion. Конкурент iPad, всупереч очікуванням, отримав ім'я PlayBook, а не BlackPad. Також минулого місяця два планшетника з діагоналлю 5,5 і 10,8 дюйма представила компанія Sharp. «Таблетки» під назвою Galapagos працюють на базі мобільної операційної системи Google Android і підключаються до Інтернету тільки через Wi-Fi.

За матеріалами: Вfm.ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі