Жителі Росії ігнорують мільйонні виграші

Поділитися
Переможці останніх тиражів Всеросійської державної лотереї «Гослото» на сьогодні так і не звернулися за своїми виграшами. І це при тому, що виграші стали найбільшими за всю історію існування державних лотерей у Росії. Про це в четвер, 14 жовтня, повідомили місцеві ЗМІ з посиланням на заяву прес-секретаря ТОВ «Орглот» Олександра Лук'янчикова.
Переможці останніх тиражів Всеросійської державної лотереї «Гослото» до цього часу так і не звернулися за своїми виграшами. І це при тому, що виграші стали найбільшими за всю історію існування державних лотерей у Росії. Про це в четвер, 14 жовтня, повідомили місцеві ЗМІ з посиланням на заяву прес-секретаря ТОВ «Орглот» Олександра Лукьянчикова. Згідно з повідомленнями, 11 жовтня інтернет-гравець з Москви виграв у лотереї «5 з 36» 4 мільйони 190 тисяч 530 рублів. Він зробив розгорнуту ставку на суму 2240 рублів. А 13 жовтня житель Сургута в Тюменській області, що заповнив паперовий купон, став володарем 40 мільйонів рублів у «6 із 45». Жоден з переможців до вечора четверга за виграшем так і не звернувся, підкреслив Лукьянчиков. Імовірність виграшу головного призу в лотерею "Гослото 5 з 36" становить 1 до 380 тисяч комбінацій, а в "Гослото 6 з 45" - 1 до більш ніж 8,145 мільйонів комбінацій. За два роки існування держлотереї майже 40 осіб отримали виграші понад 1 мільйон рублів і 132 росіянина виграли від 300 тисяч до 1 мільйона рублів. Загальний обсяг коштів, які держлотерея спрямувала до бюджету, склав більше 2 мільярдів рублів, нагадує агентство. Гроші витрачають на будівництво й ремонт спортивних споруд на всій території Росії.

За матеріалами Лента.ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі