Костусєв вже звільняє людей Гурвіца

Поділитися
© maradonagoal.com
В Одеській мерії відбулися кадрові ротації серед заступників мера міста. Про це повідомляє прес-служба Одеської міської ради.
В Одеській мерії відбулися кадрові ротації серед заступників мера міста. Про це повідомляє прес-служба Одеської міської ради.Так, за власним бажанням звільнений перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Одеської міськради Анатолій Ворохаєв. З посади заступників мера Одеси з питань діяльності виконавчих органів Одеської міської ради звільнені Михайло Кучук, Микола Сердюк та Вахтанг Убірія. З посади заступника мера з питань діяльності виконавчих органів ради-начальника управління житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Одеської міськради звільнений Володимир Пруцаков. У зв'язку з виходом на пенсію звільнена керуюча справами виконавчого комітету Одеської міськради Тетяна Єршова і заступник мера з питань діяльності виконавчих органів Одеської міськради Тетяна Фідірко. За власним бажанням з посади помічника міського голови звільнені Ігор Хотин і Володимир Косєв. Окрім того, звільнені за власним бажанням Олесь Янчук, з посади начальника управління розвитку споживчого ринку та захисту прав споживачів Одеської міськради, і Володимир Байло, з посади заступника начальника управління розвитку споживчого ринку та захисту прав споживачів Одеської міськради. Нагадаємо, за підсумками місцевих виборів міським головою Одеси був обраний представник Партії регіонів Олексій Костусєв, який прийняв присягу мера 6 листопада. 10 листопада кандидат в мери Одеси від «Фронту змін», попередник Костусєва Едуард Гурвіц заявив, що оскаржить результати виборів.

За матеріалами: РБК-Украина

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі