АМКУ почав розслідувати подорожчання бензину

Поділитися
Антимонопольний комітет України розпочав перевірки великих нафтотрейдерів у зв'язку з підвищенням роздрібних цін на нафтопродукти. Про це повідомив заступник начальника управління контролю ринків ПЕК і промисловості АМКУ Сергій Кириленко.
Антимонопольний комітет України розпочав перевірки великих нафтотрейдерів у зв'язку з підвищенням роздрібних цін на нафтопродукти. Про це повідомив заступник начальника управління контролю ринків ПЕК і промисловості АМКУ Сергій Кириленко.«Із 6 листопада почалося підвищення цін. Почалися перевірки великих операторів на загальнодержавному ринку», - сказав він. Як повідомляє «Інтерфакс-Україна», в АМКУ допускають, що підвищення цін може носити цілком ринковий характер. За даними консалтингової групи «А-95», середні ціни на основні марки світлих нафтопродуктів у роздрібному сегменті українського ринку з 2 по 9 листопада підвищилися на 6 коп за літр. За даними на 11 листопада, вартість бензину А-95 коливається в межах 7,15-7,95 грн/літр (у середньому - 7,55 грн/літр), ціни на бензин А-98 залишаються в діапазоні 8,80-8 , 95 грн/літр (у середньому - 8,88 грн/ літр).

За матеріалами Інтерфакс-Україна

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі