Процес над Пукачем закрили

Поділитися
А Литвину дали орден.

Попереднє судове засідання у справі Олексія Пукача проходить у закритому режимі.

Про це перед судовим засіданням заявила адвокат Мирослави Гонгадзе Валентина Теличенко, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ. За словами адвоката, суд проходить у закритому режимі через те, що на обвинувальному висновку стоїть гриф «таємно». «Хоча у слідчому управлінні Генпрокуратури могли б постаратися і зашифрувати прізвища співробітників міліції, які там згадуються, як це було зроблено в попередніх двох висновках», - зазначила В.Теличенко.

На уточнювальне запитання журналістів, чи тільки попереднє засідання проходитиме в закритому режимі, чи весь процес, адвокат сказала: «Теоретично весь процес не може бути закритим, а тільки частина, що стосується роботи підрозділу, яким свого часу керував Пукач».

«Проте мені вже видно з обвинувального висновку, що матеріали підготовлено таким чином, щоб максимальна кількість засідань проходила в закритому режимі», - зазначила В.Теличенко.

Як раніше повідомляла Генпрокуратура, досудовим слідством установлено, що обвинувачуваний, виконуючи накази і вказівки екс-міністра внутрішніх справ Юрія Кравченка та інших посадових осіб, вчинив убивство журналіста Георгія Гонгадзе.

21 березня Генпрокуратура порушила справу проти екс-президента Леоніда Кучми за підозрою у причетності до вбивства Гонгадзе.

Нагадаємо, що на «плівках Мельниченка» професійну діяльність журналіста з Леонідом Кучмою обговорювали тодішні глава АП Володимир Литвин, керівники СБУ та МВС Леонід Деркач і Юрій Кравченко.

Минулого четверга президент Віктор Янукович нагородив спікера Володимира Литвина орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня «за видатні особисті заслуги у сфері державного будівництва, багаторічну плідну законотворчу та суспільно-політичну діяльність».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі