Директор Freedom House Крамер закликав припинити переслідування Тимошенко

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Виконавчий директор Freedom House Девід Крамер закликав українську владу припинити переслідування екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

Як повідомляє прес-служба БЮТ, про це він заявив у Вашингтоні на конференції «Майбутнє України: виклики та наслідки влади в Україні», організованій Інститутом міжнародної економіки Петерсона, Центром США і Європи Брукінгського інституту та Атлантичною радою.

«Я звертаюся до своїх колег з українського уряду, які присутні тут. Коли ви повернетеся назад або будете доповідати вашому уряду, скажіть їм, щоб вони зупинилися. Це - обурливо! Це знищує перспективи України щодо реальної інтеграції в євроатлантичне співтовариство, це також знищує перспективи вашої країни щодо справжнього демократичного майбутнього», - зазначив Д. Крамер.

Говорячи про останні справи СБУ проти Ю. Тимошенко, Д. Крамер зазначив: «Цим розслідуванням більше не можна довіряти. Це просто одне за іншим звинувачення, висунуті проти Юлії Тимошенко, поки нарешті не вийде».

Він зазначив, що події, що розгортаються навколо переслідування опозиції в Україні, анулюють досягнення Помаранчевої революції.

«Останнім часом я ношу браслет на підтримку Білорусі, ще однієї країни, за якою я уважно спостерігаю. На ньому написано «Звільнити Білорусь зараз» («FreeBelarusnow.org»). Я дійсно дуже сподіваюся, що нам не доведеться почати носити такі ж браслети на підтримку України», - резюмував Д. Крамер.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі