Ірак не розрахувався з Україною за БТРи

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Іракська сторона не розрахувалася за поставлені 26 машин БТР-4, машини технічного обслуговування і тренажери для екіпажів, вироблені в Україні у рамках «іракського контракту».

Про це на прес-конференції сказав голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, коментуючи погашення боргів із заробітної платні на ДП «Завод імені Малишева», яке виконувало це замовлення.

«Іракський контракт» виконується, але, на жаль, гроші за поставлене озброєння в Україну ще не прийшли
», - сказав М.Добкін.

При цьому він підкреслив, що контракт виконується відповідно до плану.

Нагадаємо, що наприкінці травня 2011 року до порту Ум-КАССР Республіки Ірак прибув корабель з українською військовою технікою. За словами генерального директора Державного концерну «Укроборонпром» Дмитра Саламатіна, 29 травня там відбулося розвантаження 26-ти БТР-4, а також машин технічного обслуговування і тренажерів для екіпажів, вироблених в Україні в рамках іракського контракту.

Наприкінці 2009 року Україна та Ірак підписали контракт на постачання 420 машин БТР-4 на загальну суму 457,5 млн дол. Також іракська сторона замовила в Україні 6 літаків АН-32Б.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі