293-й мільйонер "Лото-Забава" з'явився в Чернігові!

Поділитися
293-й мільйонер "Лото-Забава" з'явився в Чернігові!

10 червня 2018 року під час розіграшу 983-го тиражу всеукраїнської державної лотереї "Лото-Забава" було виграно один мільйон гривень. Цей грошовий приз дістанеться власнику виграшного лотерейного білета, який був придбаний у місті Чернігів у магазині "Спортліга", який розташований за адресою: вул. Всіхсвятська, 8.

Відомо, що переможець вирішив придбати "Лото-Забава" 6-го червня та заплатив за лотерейний білет його мінімальну вартість – 10 гривень, а вже найближчої неділі закреслив у ньому три горизонталі з однією пільговою підковкою. Саме такою є одна з декількох умов виграшу 1 000 000 гривень. Ознайомитися з усіма правилами оновленої "Лото-Забава" можна в окремому розділі на офіційному сайті "М.С.Л.".

Оператор державних лотерей "М.С.Л." щиро вітає нового мільйонера, вже 14-го у цьому році, та радить йому звернутися на гарячу лінію за телефоном 0(800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшу.

Разом з тим, переможець запрошується стати членом елітного "КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ "М.С.Л.", участь у якому надає особливі переваги. Окрім того, оператор державних лотерей "М.С.Л." пропонує переможцеві та його супутнику чи супутниці приїхати до столиці, щоб узяти участь у ексклюзивній подарунковій програмі "Два дні з життя мільйонера". Програма передбачає незабутній уїк-енд з безліччю приємних сюрпризів, білосніжним лімузином у якості персонального транспорту та участь у прямому ефірі "Лото-Забава", де улюблені ведучі – Лариса Руснак та Анатолій Гнатюк – привітають переможця символічним чеком на один мільйон гривень.

Дізнатися історії виграшів членів "КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ "М.С.Л." завжди можна в окремому розділі "Історії мільйонерів "Лото-Забава".

Нагадаємо, що всього кілька тижнів тому, а саме 26-27 травня, усі переваги ексклюзивної програми для мільйонерів відчули на власному досвіді Юрій Редько та його дружина Ірина, які стали мільйонерами 25 березня 2018 року у тиражі №972. Окрім звичних розваг, справжньою родзинкою дозвілля улюбленців фортуни стала незабутня прогулянка на розкішній парусній яхті по Дніпру під прапором "Лото-Забава".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі