"Лото-Забава": в день виборів президента на Тернопільщині виграли 1 000 000 гривень

Поділитися
"Лото-Забава": в день виборів президента на Тернопільщині виграли 1 000 000 гривень

31 березня 2019 року під час розіграшу 1025-го тиражу лотереї "Лото-Забава" стало відомо про виграш одного з головних призів, розмір якого склав 1 мільйон гривень.

Це трапилося завдяки тому, що у прямому ефірі першою з великого лототрону випала кулька з парним числом. За оновленими правилами гри "Лото-Забава", це гарантує обов'язковий розіграш призу розміром у 1 000 000 гривень у категорії "три горизонталі з двома пільговими підковками".

Відомо, що переможцем став власник лотерейного білета №0374623, який було придбано 30 березня у місті Тернопіль на фірмовому острівку "М.С.Л.", що розташований за адресою: вул. Генерала Мирона Тарнавського, 34. Щоб придбати білет на мільйон, щасливчик витратив лише 15 гривень.

Таким чином, лічильник мільйонерів "Лото-Забава" наразі засвідчує наявність уже 10 мільйонерів, яким пощастило у 2019 році, а також 322 мільйонерів і мультимільйонерів за весь час існування цієї лотереї.

Оператор державних лотерей "М.С.Л." запрошує новоспеченого багатія завітати до Києва, стати почесним учасником "КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ "М.С.Л." і взяти участь в ексклюзивній подарунковій програмі "Два дні з життя мільйонера" для двох осіб.

Нагадаємо, 23-24 березня 2019 року цією пропозицією скористалася переможниця 1014-го тиражу "Лото-Забава" - Наталія Левінцова з м.Ізюм Харківської області, яка завітала до столиці для участі у програмі "Два дні з життя мільйонера" разом зі своїм чоловіком Олегом і провела незабутній уїк-енд у Києві.

Оператор державних лотерей "М.С.Л." вітає головного переможця 1025-го тиражу та радить йому звернутися на гарячу лінію за телефоном 0(800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі