"Мегалот": У Чернівцях виграно Мегаприз розміром в 1 мільйон

Поділитися
"Мегалот": У Чернівцях виграно Мегаприз розміром в 1 мільйон
Переможець зробив свою ставку в день розіграшу лотереї.

У середу 5 грудня 2018 року за результатами розіграшу тиражу №1802 державної лотереї "Мегалот" стало відомо про зрив одного з головних призів і народження нового лотерейного мільйонера. Ним став гравець, який зміг правильно передбачити номери 6 кульок з 42-х, що гарантує йому виграш в 1 000 000 гривень.

Наразі відомо, що щасливчик зробив свою ставку у день розіграшу лотереї, тобто 5 грудня, на фірмовому столі "М.С.Л.", що розташований у місті Чернівці за адресою: вул. Головна, 200. На свою гру переможець витратив 25 гривень, при цьому вартість однієї ставки складає усього 5 гривень. Варто зазначити, що мільйонер знаходився всього в одному кроці від виграшу Мега джекпоту розміром у 9 050 000 гривень. Для цього він мав вгадати додаткову кульку – Мегакульку – яка збільшує виграші.

Оператор державних лотерей "М.С.Л." щиро вітає переможця та радить йому якнайшвидше звернутися на безкоштовну гарячу лінію компанії за номером 0(800) 21 00 65, де йому нададуть додаткову інформацію щодо подальшого оформлення виграшу.

Також лотерейний оператор запрошує щасливчика приєднатися до ексклюзивного "КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ "М.С.Л." і взяти участь у подарунковій програмі "Два дні з життя мільйонера", яка передбачає цілу низку незабутніх розваг і вражень для двох осіб.

Нагадаємо, що цією можливістю вже встигли скористатись чимало мільйонерів. Серед них – одна з переможниць лотереї "Мегалот", Ірина Возна, яка 23-24 грудня 2017 року на запрошення оператора державних лотерей "М.С.Л." завітала до столиці зі Львова разом зі своєю донькою Наталею. Приз пані Ірини склав 5 500 000 гривень, які були виграні у тиражі №1687 від 28 жовтня 2017 року.

Нагадаємо, що у 2018 році саме у лотереї "Мегалот" був виграний найбільший лотерейний джекпот за всю історію України розміром у 17 750 000 гривень. Трапилося це у суботньому тиражі №1749 від 2 червня 2018 року, а переможцем став гравець, який 31-го травня зробив ставку на точці продажу лотерейних білетів у магазині "Канцтовари", що знаходиться у смт Катеринопіль (Черкаська область) на вул. Соборна, 24.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі