Морська історія - прикраси для відпустки

Поділитися
Морська історія - прикраси для відпустки

Море надихає. Без різниці, представник ви творчої професії або просто обожнюєте проводити біля водної стихії відпустку. Ювелірні дизайнери також черпають натхнення з морської тематики і створюють ювелірні шедеври або просто милі штучки, які допоможуть насолодитися атмосферою відпочинку сповна.

Експерти Zlato.ua розкажуть, які ювелірні вироби варто покласти у валізу, вирушаючи в подорож, і чи варто тягнути з собою всю ювелірну скриньку? Стаття для всіх, хто закоханий у море і ні краплі менше - в коштовності.

прикраси на море ти в злтато купи, і отримай бонус за це
прикраси на море ти в злтато купи, і отримай бонус за це

Чи варто брати з собою прикраси на море?

Правильні літні аксесуари стануть ідеальним доповненням до літніх сарафанів, стильних комбінезонів та спокусливих купальників. Саме прикраси зроблять образ морським на всі 100%. А ще вони відмінно піднімають настрій завдяки багатою і насиченою палітрою. Так що відповідь однозначна - без прикрас на відпочинок не обійтися. Все питання в тому, щоб асортимент був в потрібній тематиці! Він однозначно виглядає інакше, ніж домашній арсенал.

Для вечірнього виходу достатньо однієї-двох яскравих деталей. А ось для пляжних буднів найкращий вибір - менш яскраві, але не менш оригінальні примірники. З діамантів віддайте перевагу мініатюрній підвісці або класичному гвоздику.

Перли - ще одна красива і безпрограшна ідея на всі часи. Але врахуйте, що гарнітури типу "намиста-сережки-браслети" старять. Зверніть увагу на клаймбері або кільце оригінальної форми. До романтичної сукні з воланами або рюшами підійде таки ж повітряний виріб у вигляді ажурного плетіння з металу.

прикраси соковиті на літо від златика
прикраси соковиті на літо від златика

Якщо боїтеся втратити коштовність, віддайте перевагу фіанітам. Камені хорошої якості візуально виглядають не гірше діамантів, а от у випадку втрати буде не так прикро, якщо вже порівняти ціни.

!Порада!: фанаткам сонцезахисних окулярів в екстравагантному дизайні не варто вдягати надто оригінальні або масивні сережки. Акцент повинен бути родзинкою в образі, а не одним з яскравих плям. І його ціна тут відіграє не головну роль.

морські прикраси будь в тренді
морські прикраси будь в тренді

Які прикраси надягати на пляж?

Тематика безмежна! Орієнтуйтеся на морську палітру від ніжно-блакитного до насиченого синього, виберіть оригінальний аксесуар у вигляді підводного мешканця або символіки у вигляді якорів і компасів.

З металів пальму першості віддайте сріблу без вставок. Коштують вони недорого, а метал в стильному дизайні виглядає не гірше, ніж золото. Прикраси з жовтого або червоного металу нехай стануть красивими родзинками в розкішному морському відпочинку. Платина - виключно за бажанням.

срібло на пляжі в тренді
срібло на пляжі в тренді

На засмаглій шкірі ідеально виглядають всі відтінки перлів - одного з самих "морських" камінців в компанії з золотою оправою. Безперечний морський фетиш - пірсинг: він завжди притягує погляди до витонченої фігури!

Ще один тренд - забавні підвіски брошки у вигляді смішних написів або мультяшних персонажів, яким порадіє ваша внутрішня дитина.

Самі модні прикраси літа 2018:

  • сережки-кільця;
  • ланцюжки довжиною до 40 см з підвісками;
  • прикраси з емаллю;
  • підвіски у вигляді півмісяця і кола;
  • браслети (анклети) на ногу з підвісками;
  • бодічейни в пару до топів і купальників;
  • прикраси з написами в стилі нульових;
  • клаймбері і кафи;
  • окуляри з ланцюжками;
  • пірсинг.

рука дівчини з кільцем в море, срібна ланцюжок з кулоном морська зірка, дівчина з сумкою в білому платті і футпринтом з листя
рука дівчини з кільцем в море, срібна ланцюжок з кулоном морська зірка, дівчина з сумкою в білому платті і футпринтом з листя

Як доглядати за прикрасами на морі?

По-перше, перед тим, як покласти сережки або ланцюжок у валізу, перевірте всі застібки. Це займе пару хвилин, зате після не доведеться себе звинувачувати в неуважності!

Не кладіть прикраси похапцем в косметичку. Помилка може коштувати зіпсованих коштовностей: склад крему або духів - поганий сусід для металів і каменів. На їх поверхні з'являться плями, які важко вивести, а іноді неможливо. Окремий мішечок з органзи або замші збереже особисті скарби в повному порядку! До речі, ланцюжки та браслети зручно перевозити, пропустивши крізь коктейльні трубочки. Так вони не заплутаються.

Басейн - ще одна небезпека для прикрас. Особливо з-за хлору, який також шкодить дорогоцінним аксесуарам. До речі, так само, як і солона морська вода. Так що купатися в чокерах або кільцях ще те випробування для них!

красиві морські прикраси
красиві морські прикраси

Якщо любите наносити засоби для засмаги, рекомендуємо перед цим зняти всі прикраси. А вироби з самоцвітами не варто перевіряти на витримку, гуляючи в них під палючим сонцем: камені тьмяніють. Тому засмагати в коштовностях не найкраща ідея. Та й кому подобаються дивні білі сліди на тілі замість рівного бронзового відтінку? Вони точно не прикрасять літні фото!

І обов'язково прихопіть з собою в поїздку фланелеву серветку, щоб час від часу протирати цінності від вологи або пилу.

фламінго, два прикраси і чітка дівчина
фламінго, два прикраси і чітка дівчина

Тепер ви знаєте, як правильно робити вибір прикрас для відпустки. Головне - як зробити, щоб поїздка не стала для них випробуванням на міцність.

Ідеальні ювелірні супутники для бездоганного морського способу ховає каталог Zlato.ua, консультанти допоможуть в два рахунки створити стильний образ і купити не прикраси, а справжні символи літа. Розпродаж срібних і золотих аксесуарів порадує гаманець мандрівників. Вони завжди будуть нагадувати про ніжну морську гладь або бурхливі хвилі!

Поділитися
Підготував/ла Ирина Знась
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі